Hunkeler Innovationdays 2019: Trykkeribransjen favoriserer gjennomgående automatiserte prosesser.

Først når arbeidsflyten på alle produksjonsnivåer er fullt automatisert, kan den økende ytelsen til digitale utskriftssystemer utfolde seg fullstendig. Under Hunkeler Innovationdays 2019 presenterte Horizon eksempler på løsninger for hvordan utskrift og ferdiggjøringkan kombineres fleksibelt og effektivt.

Som en praktisk løsning for bokproduksjon presenterte Horizon og Hunkeler i hallene til messen i Luzern et integrert og fullstendig automatisert Inline-system som inneholder 4-clamper-limbinderen Horizon BQ-480. I tillegg hadde besøkende mulighet til overbevise seg selv av ytelsesevnen til en fullstendig automatisert Horizon-Hunkeler-kombilinje, som viste bearbeidingen av en direktereklame med integrerte kuponger og svarkort.

For brosjyreproduksjonen presenterer Horizon i Luzern for første gang arksamlertårn av typen VAC-L600H, som kan brukes sammen med StitchLiner Mark III. Takket være videre optimaliseringer i papirløpet, kan de nye tårnene også trygt bearbeide vanskelige papirer og store formater, spesielt A4-tverrformat. I tillegg overbeviser maskinen med et betydelig redusert støynivå og et 30 % lavere energiforbruk.

«Horizon portefølje i tråd med tiden».

«Under arrangementet ble det klart at mange brukere ikke lenger observerer markedet og venter på videreutvikling, men snarere søker kortsiktige løsninger», oppsummerer Yoshihiro Oe, administrerende direktør for Horizon GmbH, hans inntrykk av Hunkeler Innovationdays 2019. Oe videre: «Jo mindre og mer individuelle de enkelte utskriftsjobbene er, desto viktigere blir korte omstillingstider og automatiserte prosesser. Horizons produktportefølje oppfyller alle nødvendige kriterier og er derfor alltid i tråd med tiden.»

Mars 2019