Foretak

Horizon: MED INNOVASJON TIL VERDENS MARKEDSLEDER.

Siden Horizon kom inn på det tyske og det europeiske markedet i 1982 har vi stått for innovative løsninger innen etterbehandling. Medarbeiderne i Horizon GmbH, som oppsto i 2004 i det tysk-japanske samarbeidet, har med mye idérikdom og engasjement utvidet denne posisjonen og gjort vårt foretak til internasjonal markedsleder.

LØSNINGER TIL PUNKT OG PRIKKE.

Horizon står over hele verden for innovative løsninger for etterbehandling. Produktene våre fremhever seg gjennom presisjon, robusthet og ekstremt korte utrustningstider. Mange unike detaljer, slik som intuitiv Touch&Work-betjeningsteknologi, gjør Horizon til ledende på verdensmarkedet. Også i Skandinavia har Horizon-systemer vært i bruk i mange år hos tallrike trykkbedrifter. Horizon-maskiner behersker hele spekteret til ferdiggjøring: Sortering, samlestifting, falsing, rilling, limbinding, skjæring og stansing. Foliekasjeringssystemer fra Foliant avrunder porteføljen. Alle systemene er utformet for å kunne jobbe lønnsomt på hvert oppdrag – fra opplag 1 til industriell produksjon og fra solomaskiner til integrert, helautomatisk Smart-Finishing-system.

VÅRT TILBUD: BESTE TEKNOLOGI, OMFATTENDE SERVICE OG NYESTE KUNNSKAP.

På våre direktemarkeder i Tyskland, Østerrike, Danmark, Sverige, Norge og Finland garanterer et omfattende servicenett enhver Horizon-kunde en kompetent rådgivning og pålitelig service. Dertil kommer også en hurtig forsyning med høykvalitets tilbehør og reservedeler.

I tillegg til vår firmasentral i Quickborn driver vi Horizon-kompetansesenteret i Gelnhausen samt i Brunn am Gebirge (ved Wien), der vårt komplette produktprogram er å se. Her kan våre kunder dessuten få omfattende utdannelse på Horizon-maskinene.