Horizon nyhetsbrevet.

Ønsker du å regelmessig motta aktuell informasjon fra verden med etterbehandling? Dra nytte av erfaringer fra andre brukere. Bli kjent med nye løsninger og fordelene deres for din bedrift. Dra nytte av aktuelle tilbud og la deg bli invitert til eksklusive arrangement, messer og viktige begivenheter i bransjen. Vi ser frem til din registrering.

Vi sender deg Horizon-nyhetsbrevet gratis – uten forpliktelser og direkte i din innboks. Selvfølgelig kan du når som helst melde deg av fra nyhetsbrevet: På slutten av hvert nyhetsbrev finner du en tilsvarende lenke. Vi garanterer sikkerheten av dine data i henhold til personvernloven og vil ikke videresende dem til tredjeparter.

Registrering for Horizon nyhetsbrevet:

Kontaktformular - NO

Kontaktformular

Informasjon om Horizon nyhetsbrevet:

Ved å angi min e-postadresse og klikke på «send»-knappen, erklærer jeg at jeg er inneforstått med at Horizon GmbH regelmessig sender meg informasjon om produkter for etterbehandling på e-post. Detaljert informasjon om innhold og omfang av behandlingen av dine data finnes under informasjon om databeskyttelse. Jeg kan når som helst tilbakekalle mitt samtykke til Horizon GmbH. Send en mail til newsletter(at)horizon.de.