Horizon på Hunkeler Innovationdays 2019.

På Hunkeler Innovationdays (25. til 28. februar 2019, Luzern) presenterer Horizon innovative etterbehandlingsteknologier for den sammenknyttede og automatiserte digitaltrykkproduksjonen.

Mindre opplag og utviklingen mot individualiseringen stiller nye utfordringer for prosesser for trykk og etterbehandling: En lønnsom produksjon av opplag 1 frem til industriell produksjon kan i dag bare oppnås gjennom svært integrerte og automatiserte arbeidsprosesser som fullstendig eliminerer manuelle inngrep.

Integrerte Finishing-arbeidsprosesser live i Luzern.

Hvorvidt optimeringspotensialet for integrerte prosesser kan utnyttes fullt avhenger i stor grad av graden av automatisering av Finishing og integrasjon med forkoblede systemer. For trykkeribedrifter betyr dette at etterbehandling må bli integrert i produksjonsplanleggingen fra starten. Horizon, markedslederen i området etterbehandling, har i mange år satt automasjon og integrasjon i sentrum av sin teknologiutvikling. På Hunkeler Innovationdays 2019 presenterer produsenten ulike Smart Finishing-løsninger, slik at besøkende kan se potensialet av integrerte arbeidsprosesser i live-drift.

Variabel inline-produksjon med Hunkeler.

Som eksempel for det langvarige, vellykkede samarbeidet med Hunkeler viser Horizon i Luzern et Smart Binding system med 4-tangs-limbinder BQ-480 som midtpunkt. Fullautomatisert fra dispenseren frem til limbinderen egner seg produksjonslinjen spesielt for effektiv produksjon av hyppig vekslende opplag og enkeltutgaver. På Hunkeler-standen viser samarbeidspartnerne et felles utviklet inline-system for produksjonen av direct mailings som inkluderer kuponger og svar kort.

Effektiv arkbehandling.

I tillegg til rullebaserte anvendelser tar Horizon også med løsninger for effektiv behandling av digitalt trykte ark til Lucerne: På StitchLiner Mark III presenteres i kombinasjon med høyytelses-digitaltrykkmateren HOF-400 den fullautomatiserte produksjonen av sekvensielt trykte brosjyrer. Multifinishing av enkeltark – trimming, rilling, perforering i en gjennomgang – kan besøkende oppleve live på SmartSlitter.

Salgssjefen Marisa Dütsch ser at Horizon er godt forberedt for Hunkeler Innovationdays: «Etterbehandling av komplekse oppdrag med sterkt varierende opplag og formater fra forskjellige utskriftsprosesser uten tap av tid, det er vår styrke. Derfor er dette bransjemøtet med den krevende målgruppen er en ideell plattform for oss. Vi gleder oss til en intensiv utveksling med det internasjonale publikum i Lucerne og er sikker på å kunne ta med oss nye impulser for videreutvikling av integrerte utskriftsprosesser."

Registrering: www.innovationdays.com

Januar 2019