Delta aktivt i den digitale forandringen: Finishing First hos Horizon.

Igjen er Horizon Academy møteplassen for beslutningstakere innen den grafiske bransjen. Horizon GmbH inviterer kunder og interesserte fra trykkeribransjen for intensiv nettverksbygging og utveksling av kunnskaper. Ved Finishing First dreier seg alt om automatisering og nettverk, og viser potensialet i integrerte produksjonsprosesser, der etterbehandling inntar en mer og mer avgjørende rolle.

Horizon Academy åpner for internasjonale gjester den 26./27. september og den 28./29.

september for tysktalende besøkende. Ledende figurer innen trykkeribransjen, som Hans Gut fra Hunkeler AG og Patrick Piecha fra Onlineprinters, gir innsikt i den daglige praksisen og diskutere strategier for videreutvikling av forretningsmodeller.

Effektiv bearbeiding fra det første opplaget frem til industriell produksjon.

Under arrangementet kan deltakerne oppleve mer enn 20 live demonstrasjoner på kloss hold i et komplett renovert utstillingslokale. I samarbeid med Hunkeler, Canon og Crown Van Gelder presenterer Horizon i år tre digitale rulle-applikasjoner for variabel produksjon av bøker, brosjyrer og direktereklame. Med SmartStacker og SmartSlitter får du også se to digitale ark anvendelser for variabel enkeltark-bearbeiding.

I tillegg vises nyheter som FoldLiner, kombisystemet av falsemaskin og samlestiftemaskin samt B2-falsemaskinen AFV-56. Systemet setter med Dynamic-Fold-teknologi og Score-Navigator nye aksenter for lommefalsemaskiner med halvformat. StitchLiner Mark III vil igjen få mye oppmerksomhet. Ytelsen og brukervennligheten av den nyeste samlestiftemaskinen har vært så overbevisende, at Horizon allerede har solgt 100 enheter på verdensbasis i løpet av kun ni måneder.

Norbert Wienck, Direktør ved Horizon: «Vi ser på oss selv som en sterk motor i trykkeribransjen. Derfor ønsker vi ved det andre Finishing First arrangementet å gi en plattform for dialog og samarbeid. Med våre nettverksbaserte og automatiserte løsninger, viser vi hvordan trykkeribedrifter kan gjøre seg klar for den digitale forandringen.»

Deltakelsen ved arrangementet Finishing First er gratis, men deltakerantallet er begrenset. Derfor ber vi interesserte om å registrere seg. Fristen for registrering er den 8. september 2017. Registrering: www.finishing-first.de/en.html

August 2017