Think Smart Factory 2019: Oppleve fremtiden.

Fra 11. til 13. november 2019 blir den første Think Smart Factory-begivenheten avholdt i Kyoto, Japan. Målgruppen for den internasjonale begivenheten er fremtidsrettede utskriftsleverandører som ønsker å automatisere sine prosesser.

TSF19 ble initiert av et konsortium av ledende japanske systemprodusenter som ønsker å markedsføre Smart-Factory-konseptet i trykkeribransjen. Konsortiet omfatter Canon, Fujifilm, goof, Horizon, HP, JSpirits, Konica Minolta, Resologic, Ricoh, Screen og Value Machine. Begivenheten organiseres av Horizon International Inc. i Miyako-messen i Kyoto.

Smart-Factory-konsept.

“Internettet av ting” (IoT) er utbredt i våre liv, mange ting er allerede forbundet med hverandre og utveksler automatisk informasjon. Trykkeribransjen er ikke noe unntak, IoT spiller en viktig rolle i den daglige virksomheten. Vi leter etter løsninger som ikke bare sparer arbeid gjennom automatisering, men også koble sammen individuelle systemer til nettverk.

På IGAS 2018, den ledende japanske messen for trykkeribransjen, møttes ni markedsledende selskaper for første gang i en Smart-Factory-sone på Horizon-standen. Her delte industriinnovatører sin kunnskap i form av innledende taler og foredrag med besøkende på messen, og mottok god tilbakemelding. Dette vellykkede konseptet førte til ideen om å lansere en egen begivenhet for sammenkoblet trykkproduksjon i Kyoto med Think Smart Factory 2019 for å fremme den fremtidige suksessen til trykkeribransjen. I tillegg til TSF19-konsortiet, støttes begivenheten av innovative brukere.

Gjennomgående automatiserte arbeidsprosesser.

Ved TSF19 blir hvert system i hallen forbundet via en digital arbeidsprosess. Et automatisert transportsystem og roboter for mating og stabling blir integrert for å demonstrere en helautomatisert Smart-Factory-drift.

På et areal på 4 000 m2 vises den gjennomgående automatiserte arbeidsprosessen frem til transport av det ferdige produktet. Horizon-løsninger brukes til etterbehandling og integreres fra ordreinngang til levering. Fokus ligger på digitale teknologier som sikrer en høy grad av automatisering kombinert med høy prosess- og produktkvalitet.

Felles presentasjon.

I Smart-Factory-auditorium beretter internasjonale brukere om deres utfordringer og løsninger flere ganger om dagen i hovedtaler og foredrag.

Aktuelt deltar ti tilbydere ved TSF19, inkludert Canon, Fujifilm, goof, Horizon, HP, JSpirits, Konica Minolta, Resologic, Ricoh og Screen. På brukerens side deltar Nissha Printing Communications og New Book. Konseptet til utstillingen er unikt. Individuelle stender, som vanlig på messer, finnes ikke ved Kyoto. I stedet vil selskapene som deltar sette opp felles produksjonslinjer i hele området for å demonstrere Smart Factory live til besøkende.

Mer informasjon om messen er tilgjengelig snart på https://thinksmartfactory.com.

Juli 2019