Horizon Tyskland møter utfordringene innen den digitale transformasjonen.

Horizon, verdens ledende produsent av etterbehandlingssystemer, møter utfordringene ved den digitale forandringen innen trykkeribransjen. Økende krav til ytelsen av produkter, service og levering av individuelle kundeløsninger står i fokus for videreutviklingen av selskapet.

Med hensyn til den pågående konsentrasjonsprosessen blant leverandører innen trykkeribransjen understreker Horizon sitt engasjement for en langsiktig bedriftspolitikk. I den aktuelle bedriftsfilosofien stadfester den japanske familiebedriften sitt selvbilde som produsent og erklærer en bærekraftig forretningsmodell for de neste 50 årene som bedriftens viktigste mål.

For å møte utfordringene i det viktige europeiske markedet og styrke samarbeidet innen Horizon-gruppen, har ledelsen fra Horizon GmbH, som er basert i Quickborn, nær Hamburg, blitt omstrukturert.

Med virkning fra 9. mai 2018 ble Yoshihiro Oe (54) ansatt som ny administrerende direktør i Horizon GmbH i Tyskland. Yoshihiro Oe har i mer enn 30 år hatt ledende stillinger i bedriftens hovedkontor i Japan, og er samtidig som General Manager of Global Business hos Horizon International, ansvarlig for salgs- og markedsaktiviteter på verdensbasis.

Timm Edelhoff (37) vil støtte ledelsen som General Manager of Operations i den daglige virksomheten og i videreutviklingen av forretningsprosesser. Bedriftsøkonomen har jobbet for Horizon siden 2009, og etter å hatt ledende funksjoner innen logistikk og organisasjon, overtar han nå ansvar for den komplette daglige driften.

Marisa Dütsch (39) vil være ansvarlig for Horizons salgsorganisasjon i Tyskland, Østerrike og Ungarn. Som bokbindermester har hun samlet ti års erfaring som produktleder hos Horizon, og har nå blitt utnevnt til salgsansvarlig. I denne rollen vil hun lede direktesalg og produktadministrasjonen.

Paul Jakobson (61), som har jobbet som Sales Manager Nordic siden markedsutvidelsen til Nordeuropa, er også utnevnt som Advisory Director for Horizon GmbH. Jakobson har jobbet med og for Horizon i 35 år, først som handelspartner i Skandinavia og senere som konsulent for den europeiske virksomheten.

«For vekst og bærekraft i Horizon-gruppens virksomhet har det europeiske markedet vært og fortsetter å være spesielt viktig», sier Eijiro Hori, eier og konsernsjef for Horizon Japan. «For å ytterligere utvide våre aktiviteter ønsker vi å styrke virksomheten, spesielt i de tysktalende landene og i de nordiske landene. Med den nyetablerte ledelsen til Horizon GmbH vil vi fortsette å tilby kundene våre en utmerket og pålitelig tjeneste innen etterbehandling.»

Juni 2018