Horizon stiller om ledelsen i Tyskland med ny endring i administrasjon og salgsledelse.

Den japanske Horizon gruppen, markedslederen innen etterbehandling, forbereder seg med styrking av den tyske standplassen for de økende kravene til den europeiske trykkeribransjen. Målet er at kundenes forventninger til produktet, service og individuelle løsninger oppfylles best mulig også i tidsalderen av digital transformasjon. Med fokus på videre vekst og intensivere markedsutvikling i Europa, ble ledelsen i det tyske Horizon GmbH omstrukturert.

Den 3. juli 2017 ble Norbert Wienck oppnevnt som ny administrerende direktør. Den 59 år gamle bedriftsøkonomen har med seg 15 års ledererfaring som CEO og CFO innen den tekniske industrien. Han overtar for Rainer Börgerding, som forlater selskapet etter 13 år som administrerende direktør.

Den svenske Paul Jakobson overtar ansvaret for distribusjon av Horizon GmbH. Jakobson har i over 30 år vært knyttet til Horizon på mange forskjellige måter, derav 20 år med stor suksess med Horizon representasjonen i Skandinavia og senere som salgs- og markedskonsulent for europeiske distributører til Horizon. Nylig har han siden februar 2017 i stor grad vært med på å forme markedsetableringen i Skandinavia.

"Det europeiske markedet var og er svært viktig for vekst og suksess av Horizon gruppen" forklarer Eijiro Hori, eier og konsernsjef i den japanske Horizon gruppen. "Derfor har vi har besluttet å styrke den tyske standplassen og forberede oss på nye utfordringer. Vi er overbevist om at vi med Norbert Wienck, Paul Jakobson og det dedikert teamet til Horizon GmbH i fremtiden kan støtte våre kunder og partnere enda bedre med service og kompetanse."

Bilde:
Den nye ledelsen til Horizon GmbH: Administrerende direktør Norbert Wienck og salgsleder Paul Jakobson sammen med Hideharu Hori og Yoshihiro Oe fra Horizon International.

Juli 2017