Horizon på Sign & Print Scandinavia 2019.

På Sign & Print Scandinavia (05. – 07. februar 2019, Stockholm) presenterer Horizon effektive teknologier for etterbehandling av hyppig skiftende oppdrag – med samme kvalitet.

Mer økonomi, mer fleksibilitet, mer integrering – dette er de sentrale utfordringene som bedriftene innen den grafiske industrien står overfor på daglig basis. Spesielt i etterbehandling ligger potensiale for økonomisk produksjon. Derfor har Horizon fokusert sin teknologiutvikling på automatisering og integrering i årevis. På Sign & Print Scandinavia 2019 presenterer Horizon intelligente løsninger innenfor områdene samlestifting, falsing, limbinding, trimming, laminering og stansing.

"I år ser vi særlig frem til en intensiv dialog med kundene på Sign & Print Scandinavia. På forrige messe i 2017 hadde vi nettopp overtatt det direkte salget i Norden fra den tidligere forhandleren. Nå er vi nysgjerrige på å se hvordan markedet har opplevd vår utvikling gjennom de siste to årene," sier Paul Jakobson, salgssjef Nordics hos Horizon GmbH.

standen D:24 kan besøkende blant annet oppleve følgende teknologier i aksjon:

  • StitchLiner Mark III er et høyytelsessystem for industriell produksjon av ryggstiftede brosjyrer og markerer den teknologiske toppen av automasjon, produktkvalitet og pålitelighet i kontinuerlig drift.
  • BQ-480: Det nye flaggskipet i BQ-serien er en helautomatisk 4-bok klamper høyytelseslimbinder for variabel bokproduksjon. Det integrerte Auto-Kalkulasjon-systemet sørger i kombinasjon med TOUCH&WORK-teknologien for en perfekt bindekvalitet til enhver tid, helt uten manuelle innstillinger.
  • AFC-566F, AF-406F: Kortest mulige omstillingstider for kompleks falsing med helautomatikk fra matebord til valseavstand. Nøyaktig på tusendels millimeter og betjenes sentralt og enkelt med TOUCH&WORK-teknologi.
  • Skjæring, rilling og perforering i en og samme gjennomkjøring – SmartSlitter forener hele tre funksjoner og er dermed en ideell multifinishing-løsning for fleksibel etterbehandling av hurtigvekslende jobber.
  • Med ekstra korte omstillingstider og en automatisk separeringsenhet, føyer RD-4055DM seg fleksibelt inn i enhver moderne arbeidsflyt. Effektivitet fra minste opplag til store produksjoner.
  • Mercury 530 NG, Vega 400A: Disse allround-maskinene utmerker seg gjennom fleksibilitet, hastighet og lønnsomhet og er ideelt egnet for små og mellomstore opplag både på digital printet og offset trykket materiell.

Registrering: www.signochprint.se

Januar 2019