FINISHING FIRST går over i neste runde.

Etter den vellykkede starten av serien med begivenheter i fjor, kommer Horizon nå med FINISHING FIRST i andre runde: Fra den 26. til 29. september dreier seg i Horizon Academy alt om mulighetene og potensialet av integrerte produksjonsprosesser, der etterbehandling inntar en ny, avgjørende rolle.

Allerede for andre gang inviterer Horizon til FINISHING FIRST, begivenheten for innovative trykkeribedrifter, som søker etter løsninger for morgendagens forretningsmodeller: Just-in-time-produksjon, ekte On-Demand-produkjson og intelligent samkjøring med prosessene til dine egne kunder. På to intensive dager venter internasjonale (26./27.9.) og tysktalende besøkende (28./29.9.) en mangfoldig blanding av rapporter fra praksisen, aktuelle bransjetrender og strategiske vurderinger for den videre utviklingen av forretningsmodeller. Hovedsamarbeidspartner 2017 er Hunkeler AG, som sammen med Horizon presenterer det nye frankeringsbåndet. Flere leverandører fra segmentene utskrift, papir og programvare fullfører programmet. Dermed tilbyr FINISHING FIRST den perfekte rammen for utførlige diskusjoner, utveksling av erfaringer og omfattende nettverksbygging.

Nyeste teknologier live.

Komplekse Finishing-innovasjoner må oppleves på nært hold og direkte, for å kunne forstå hele potensialet. Derfor presenterer Horizon besøkende den nyeste teknologien innen etterbehandling live i det egne utstillingslokalet. Høydepunktene er både enkelte systemer og samkjørte Smart-Finishing-løsninger, som gir utskriftstjenester mulighet for økonomisk produksjon fra 1. opplag frem til industriell produksjon.

Mai 2017