FINISHING FIRST 2018: Nettverksbaserte systemer gir effektivitet i etterbehandling.

For tredje gang treffes trykkebedrifter fra alle deler av Europa på FINISHING FIRST 2018 for å bli kjent med praksisorienterte løsninger for en effektiv ferdiggjøring og nye metoder for forretningsmodeller innen digital- og offsetproduksjon. I midtpunktet for bransjearrangementet fra 18. til 20. september 2018 ved Horizon Academy i Quickborn ved Hamburg står temaene nettverksbaserte systemer og automatisering med foredrag av berømte referanser og omfangsrike produktpresentasjoner.

"FINISHING FIRST har i løpet av svært kort tid etablert seg som et nettverksarrangement som tilbyr bransjen en ekte merverdi", sier Birgit Wiench, markedsføringsleder for Horison GmbH. For dette året registrerer Horizon stadig flere etterspørsler fra kunder og partnere fra trykkebransjen, som ønsker å kaste et blikk bak kulissene for ferdiggjøring og informere seg om de nyeste trendene og teknologiene. "Presentasjonen av ulike forretningsmodeller og produksjonskonsepter fra Tyskland og Europa ble svært godt likt av deltakerne i fjor", fastslår Birgit Wienck. Det vellykkede konseptet FINISHING FIRST blir også fortsatt konsekvent.

Som referanse har Horizon Academy vært i stand til å få blant annet Ramona Weiß-Weber, bedriftsleder for Druckerei Hubert & Co GmbH i Göttingen for FINISHING FIRST 2018. I 112 år har Hubert & Co spesialisert seg på området bokproduksjon, og i sitt foredrag på FINISHING FIRST vier Weiß-Weber seg til temaet "Digital bokproduksjon fra rollen bokmenneske av lidenskap våger digitalt". Det handler om konkrete eksempler fra praksis på den ene siden, og for Mina Smolej, markedsføringsspesialist hos Quadient Germany GmbH, dreier det seg heller om bransjeovergripende innblikk i optimeringen av kundens opplevelse. I Quickborn informerer representanten fra rådgiverbedriften om "Fremtidens kommunikasjon - trinnet inn i den digitale verden". Utover dette tilbyr foredragsprogrammet bakgrunnsinformasjon om fordeler ved automatisering i etterbehandling, og ut fra arrangørens synspunkt forteller Horizons salgsleder Marisa Dütsch om "Den nye rollen til etterbehandling".

Mangfoldige samarbeider og tekniske høydepunkter.

Den voksende betydningen av nettverksbaserte systemer gjør seg ikke bare merkbar innenfor teknologien, men gjenspeiler seg også i en høy samarbeidsberedskap innenfor bransjen. I forbindelse med dette kunne Horizon Academy vinne berømte partnere til FINISHING FIRST 2018 med foretakene Fujifilm, HP, Canon, Ricoh, Xerox, Crown van Gelder, Ultimate TechnoGraphics, Screen og Hunkeler nok en gang. Som eksempel på et vellykket samarbeid, presenterer Horizon og Hunkeler produksjonen av variable foldede flyveblader på stedet, et interessant bruksområde fra området valse-injet, spesielt egnet for direkte markedsføring. Til de ytterligere tekniske høydepunkter ved FINISHING FIRST 2018 teller en ny versjon av den helautomatiske bokbindingslinjen med den høyytelses limbinderen BQ-480.

Etter løsningen for middels store opplag og industriell produksjon med 9-clamper-limbinderen SB-09V, er 4-clamper-systemet spesialutformet for den effektive produksjonen av hurtigskiftende små opplag inntil én enkelt bok. Styrkene innen offset-etterbehandling beviser Horizon med presentasjonen av den modulære limbindingslinjen CABS 4000S. I dette segmentet merker Horizon aktuelt på alle markeder en tydelig økt etterspørsel og kunne allerede i år plassere to CABS 6000 bokbindingslinjer i Skandinavia, som med sine 17 tenger og en ytelse på 6000 bøker per time er det systemet i sortimentet som har høyest ytelse.

Markedsledelse ytterligere etablert.

Den vellykkede utviklingen som markedets ledende på området for etterbehandling beviste Horizon nylig på den japanske trykkemessen IGAS. I samarbeid med alle berømte digitaltrykk-tilbydere kunne de besøkende hos Horizon på et areal med over 1600 m² oppleve visjonen med Smart Factory live. Også på det europeiske markedet legger Horizon stor vekt på digitale prosesser samt et forsterket samarbeid med alle produsenter som deltar i arbeidsflyten. Yoshihiro Oe, bedriftsleder hos Horizon GmbH siden mai, bekrefter: "En fremragende service og tett samarbeid med kunder og partnerbedrifter teller til de viktigste elementene i år firmafilosofi. Den store interessen i FINISHING FIRST viser oss at vi med dette gjør det som er rett, slik som før."

Registrering: www.finishing-first.de/en.html
Fristen for registrering er 7. september 2018.

August 2018