Den nye evolusjonen innen samlestifting: Stor etterspørsel ved StitchLiner Mark III.

Klar bedømmelse til markedet: Horizon StitchLiner Mark III markerer en ny evolusjon innen profesjonell samlestifting. Den store etterspørselen beviser nok en gang, at Horizon med minimerte utrustningstider og enkel betjening oppfyller de aktuelle kundebehovene.

Den nye StitchLiner Mark III forsetter suksessen til StitchLiner-produktfamilien, som Horizon i mange år har ledet den teknologiske utviklingen innen samlestifting med. Utrustningstider som er redusert til et absolutt minimum, enkel betjening og nye funksjoner som for eksempel A4-tverrformatet har allerede overbevist 20 tyske og skandinaviske trykkeribedrifter. Globalt har det nye høyytelsessystemet for produksjon av ryggstiftede brosjyrer siden innføring på markedet for seks måneder siden allerede blitt solgt mer enn 90 ganger. Den store etterspørselen er et direkte resultat av Horizon-strategien, nemlig å konsentrere seg på innovasjoner for konkrete fordeler i den aktuelle daglige produksjonen: Raskeste jobbskifter, et minimert personalbehov og den høyeste bearbeidingskvaliteten, selv ved krevende produksjonsforhold er nøkkelen til bedre lønnsomhet. Denne kunnskapen har Horizon konsekvent gjennomført i alle aspektene til den nye StitchLiner Mark III – og markedet gir dem rett.

"Der StitchLiner Mark III er ikke en videreutvikling, men den neste evolusjonen innen produksjonen av ryggstiftede brosjyrer", sier Rainer Börgerding, direktør hos Horizon GmbH. "Ved demonstrasjoner på messer eller i våre utstillingslokaler forstår kundene umiddelbart det enorme potensialet til maskinen og verdien for den egne produksjonen. Trykkeribedrifter er derfor invitert til å oppleve StitchLiner Mark III i Horizon Academy live."

Mai 2017